Aanbod
Alkmaar-Comeniusstraat 2 a-b

Smart Business Center biedt flexibele kantoorunits in de vorm van een Flexwerkplek (ook d.m.v. een strippenkaart), Flexwerkkantoor (ook mogelijk middels een strippenkaart), Gedeeld Kantoor en Fulltime kantoor, vanaf 12 m². Gesitueerd in een kantoorgebouw op kantorengebied Bergermeer, nabij gemeentehuis Bergen, KVK, BDO.

Het Smart Business Center faciliteert bedrijven en zelfstandige professionals met een professionele en inspirerende werkomgeving. De kantoren zijn volledig gestoffeerd en voorzien van aantrekkelijke en moderne meubels of u kunt uw eigen meubilair plaatsen. Naast tal van aantrekkelijke faciliteiten hanteren we strippenkaarten en flexibele huurcontracten vanaf 3 maanden. Onze inzet is om met onze faciliteiten ondernemers succesvoller te maken. Onze concurrerende prijs/kwaliteitverhoudig en aanbod is uniek in Alkmaar.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Tevens mogelijkheid tot het huren van een Virtueel Kantoor of Smart Office t.b.v. inschrijving bij KVK met gebruik van onze Business Lounge voor ontvangst van gasten.
Voor gedetailleerde informatie: www.smartbusinesscenter.nl of tel. 072-820 03 31 / Email: alkmaar@smartbusinesscenter.nl
Button

Heerhugowaard-Nijverheidsstraat 13

Langs de provincialeweg op een prima zichtlocatie hebben wij een bedrijfscomplex verworven.
De voorzijde wordt herontwikkeld tot bedrijfsunits met kantoor en/of showroom.
Aan de zuidzijde van het gebouw delen wij 1.600 m² op in kleinere bedrijfsunits vanaf ca. 200 m².
Aan de noordzijde zijn grote bedrijfsruimten, waarvan nu 1 beschikbaar. Dit betreft ca. 1.200 m² bedrijfsruimte met een kleine kantoorruimte.
Huurprijs op aanvraag, flexibele condities mogelijk,-
Voor meer informatie:

Hanson Bedrijfshuismakelaars, 023-532 99 55