Aanbod
Alkmaar-Comeniusstraat 2 a-b

Smart Business Center biedt flexibele kantoorunits in de vorm van een Flexwerkplek (ook d.m.v. een strippenkaart), Flexwerkkantoor (ook mogelijk middels een strippenkaart), Gedeeld Kantoor en Fulltime kantoor, vanaf 12 m². Gesitueerd in een kantoorgebouw op kantorengebied Bergermeer, nabij gemeentehuis Bergen, KVK, BDO.

Het Smart Business Center faciliteert bedrijven en zelfstandige professionals met een professionele en inspirerende werkomgeving. De kantoren zijn volledig gestoffeerd en voorzien van aantrekkelijke en moderne meubels of u kunt uw eigen meubilair plaatsen. Naast tal van aantrekkelijke faciliteiten hanteren we strippenkaarten en flexibele huurcontracten vanaf 3 maanden. Onze inzet is om met onze faciliteiten ondernemers succesvoller te maken. Onze concurrerende prijs/kwaliteitverhoudig en aanbod is uniek in Alkmaar.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Tevens mogelijkheid tot het huren van een Virtueel Kantoor of Smart Office t.b.v. inschrijving bij KVK met gebruik van onze Business Lounge voor ontvangst van gasten.

Voor gedetailleerde informatie: www.smartbusinesscenter.nl of tel. 072-820 03 31 / Email: alkmaar@smartbusinesscenter.nl

Button

Alkmaar-Hazenkoog 28

Op industrieterrein De Beverkoog aan de Hazenkoog 28 te Alkmaar realiseren wij diverse bedrijfsunits.
Het bestaande gebouw wordt geheel onder handen genomen, o.a. nieuwe gevelbeplating, kozijnen, overheaddeuren, dakbedekking en unitscheidende wanden.

Redelijk uniek is dat er aan een aantal units stukken buitenterrein worden toegewezen.
Met units van 100 m² tot 153 m².

Koopsommen vanaf € 110.000,-

Button

Amsterdam Zuidoost-Daalwijkdreef 47

Smart Business Center biedt flexibele kantoorunits in de vorm van een Flexwerkplek (ook d.m.v. een strippenkaart), Flexwerkkantoor (ook mogelijk middels een strippenkaart, Gedeeld Kantoor en Fulltime kantoor, vanaf 12 m². Gesitueerd in een recent gemoderniseerd kantoorgebouw aan de voet van de op- en afrit naar de Gooiseweg, kantorengebied Diemen Bergwijkpark.

Het Smart Business Center faciliteert bedrijven en zelfstandige professionals met een professionele en inspirerende werkomgeving. De kantoren zijn volledig gestoffeerd en voorzien van aantrekkelijke en moderne meubels. Naast tal van aantrekkelijke faciliteiten hanteren we strippenkaarten en flexibele huurcontracten vanaf 3 maanden. Onze inzet is om met onze faciliteiten ondernemers succesvoller te maken. Onze concurrerende prijs/kwaliteitverhoudig en aanbod is uniek in Amsterdam.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Tevens mogelijkheid tot het huren van een Virtueel Kantoor of Smart Office t.b.v. uw inschrijving bij de KVK met gebruik van onze Business Lounge voor ontvangst van gasten.

Voor gedetailleerde informatie: www.smartbusinesscenter.nl of tel. 020-820 21 27 / Email: amsterdam@smartbusinesscenter.nl

Button

Heerhugowaard-Nijverheidsplein 16/Nijverheidsstraat 13

Langs de provincialeweg op een prima zichtlocatie hebben wij een bedrijfscomplex verworven.
De voorzijde wordt herontwikkeld tot bedrijfsunits met kantoor en/of showroom.
Aan de zuidzijde van het gebouw delen wij 1.600 m² op in kleinere bedrijfsunits vanaf ca. 200 m².
Aan de noordzijde zijn grote bedrijfsruimten, waarvan nu 1 beschikbaar. Dit betreft ca. 1.200 m² bedrijfsruimte met een kleine kantoorruimte.
Huurprijs op aanvraag, flexibele condities mogelijk,-

Voor meer informatie: Hanson Bedrijfshuismakelaars, 023-532 99 55

Button

Oude Meer (Schiphol Rijk/Amsterdam)-Ten Pol 6

In Oude Meer, op steenworp afstand van Schiphol-Oost en het Anthony Fokker Business Park is recent een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd.
Het gebouw bevat 10 casco bedrijfsunits: 4 hoekunits van ca. 71 m² bvo en 6 tussenliggende units van ca. 58 m² bvo.

Alle units hebben een geïsoleerde overheaddeur met geïntegreerde loopdeur en een raam op de verdieping.
De hoekunits hebben een extra raam aan de zijkant, een aparte entreedeur en een hogere overheaddeur (3.50x3.50 m). De units zijn multifunctioneel te gebruiken.
Voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De locatie is zeer goed bereikbaar. Het ligt vlakbij de N231 richting A9. De Fokkerweg gaat richting de N201 en de A4. Hoofdorp, Aalsmeer, Uithoorn, Amsterdam, Amstelveen en Haarlem zijn zo perfect bereikbaar.

Koopsommen: vanaf € 96.500,-

Het betreft casco units, prijzen v.o.n. en excl. BTW.
Exclusief aansluitkosten nutsvoorzieningen.

Huurprijzen op aanvraag.

Voor meer informatie:

Falkenstein Bedrijfshuisvesting, 0297-52 12 48
A2 Bedrijfsmakelaars, 0297-231 050

Button

Wij hebben bouwgrond te koop in Alkmaar, Bolsward en Drachten.
De informatie op deze website is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld.
Aan deze informatie en de artist impressions kunnen geen rechten worden ontleend.